2 daagse workshop

 

2-daagse keramiekvakantie in het oude historische stadscentrum van Lier!

Droom je ervan om je eigen servies te maken op de pottenbakkers draaischijf en met behulp van mallen? Dan is deze keramiekvakantie echt iets voor jou! Je wordt helemaal ondergedompeld in alle mogelijkheden van de klei, we gaan veel maken dus maak maar alvast plaats in je kast!

 

heart We gaan draaien op de pottenbakkers draaischijf, borden, kommen en tassen.

heart We gaan servies maken in mallen en je kan kiezen uit: grote schaal en kom, ontijtset ( bord, kom en tas) mueslikommen, ovenschalen of sushiset.

heart We gaan het gemaakte servies beschilderen,spattechniek toepassen of in kleur zetten. Er zijn 30 prachtige kleuren om uit te kiezen.

Wanneer: 

In de krokusvakantie:

heart29 februari & 1 maart van 9.30 tot 16.30 uur

's Middags gaan we heerlijk lunchen in een nabijgelegen koffiehuisje met terras.

Ervaring is niet nodig, ook als je nog nooit met klei gewerkt hebt kan je deze tweedaagse meedoen.

Overnachting is niet inbegrepen maar je kunt zeker terecht in één van de gezellige B&B's in Lier. 

Inbegrepen: alle materiaal, deskundige begeleiding, biscuitstook & glazuurstook, 2x lunch in restaurantje/koffiehuis, koffie, thee en versnaperingen in het atelier

meebrengen : je mooiste glimlach! schort, handdoek en kortgeknipte nagels

Prijs : 260 euro

B&B's :De Ark van Chloé, bed & boot! slapen op het water, heel rustig en direct in het centrum van Lier: dearkvanchloe@mail.com . Bed Muzet, cultuurhostel op wandelafstand van mijn winkel. Je overnacht in een kamer met eigen sanitair in het gerenoveerde voormalige klooster! www.bedmuzet.be  Of B&B Uitslapen, echt om de hoek van hier! www.uit-slapen.be Of een klein beetje buiten de stad B&B Soetemin ! www.soetemin.be

Gelieve je werk zo snel mogelijk te komen afhalen. We stockeren max 3 maanden!