2 daagse workshop

 

2-daagse keramiekvakantie in het oude historische stadscentrum van Lier!

Droom je ervan om je eigen servies te maken op de pottenbakkers draaischijf ? Dan is deze keramiekvakantie echt iets voor jou! Je wordt helemaal ondergedompeld in alle mogelijkheden van de klei, wat een ervaring!

 

heart We gaan leren centreren, optrekken en vormgeven aan de klei op de pottenbakkers draaischijf; kommen , schaaltjes en tassen.

heart We gaan ons werk afdraaien, dwz als de tas of kom lederhard is omgekeerd op de schijf zetten om overtollig klei weg te draaien met afdraaigereedsschap en er een voetje onder te zetten en we kunnen aan de tasjes ook oortjes monteren.

heart we gaan borden maken, dat kunnen ook onderbordjes zijn voor bij de tasjes die je gedraaid hebt., super tof! We doen dit met de opbouwtechniek. Aan het einde van deze 2-daagse kies je welke prachtige glazuur je wil en team steengoed zorgt ervoor dat jouw draaiwerk geglazuurd wordt na de  bisquitstook!

Wanneer: 

In de krokusvakantie:

heart29 februari & 1 maart van 10.00 tot 16.30 uur ( zaterdag & zondag) = volzet!

in de paasvakantie:

heart 10 & 11 april van 10.00 tot 16.30 ( vrijdag & zaterdag)

in de paasvakantie:

heart18 & 19 april van 10 tot 16.30 (zaterdag & zondag)

heart12 & 13 juni van 10 tot 16.30 ( vrijdag & zaterdag)

's Middags gaan we heerlijk lunchen in een nabijgelegen koffiehuisje met terras.

Ervaring is niet nodig, ook als je nog nooit met klei gewerkt hebt kan je deze tweedaagse meedoen.

Overnachting is niet inbegrepen maar je kunt zeker terecht in één van de gezellige B&B's in Lier. 

Inbegrepen: alle materiaal, deskundige begeleiding, biscuitstook & glazuurstook, 2x lunch in restaurantje/koffiehuis, koffie, thee en versnaperingen in het atelier

meebrengen : je mooiste glimlach! schort, handdoek en kortgeknipte nagels

Prijs : 260 euro

B&B's :De Ark van Chloé, bed & boot! slapen op het water, heel rustig en direct in het centrum van Lier: dearkvanchloe@mail.com . Bed Muzet, cultuurhostel op wandelafstand van mijn winkel. Je overnacht in een kamer met eigen sanitair in het gerenoveerde voormalige klooster! www.bedmuzet.be  Of B&B Uitslapen, echt om de hoek van hier! www.uit-slapen.be Of een klein beetje buiten de stad B&B Soetemin ! www.soetemin.be

 

Gelieve je werk zo snel mogelijk te komen afhalen. We stockeren max 3 maanden!