Inschrijven / Registreren

Is heel eenvoudig: stuur een mailtje naar hil@atelier-steengoed.be  met je naam en telefoonnummer en de datum dat je graag de workshop wil volgen. Vermeld ook met hoeveel personen je wil komen. 

Je krijgt zo snel mogelijk antwoord
Of er op de gevraagde datum nog plaatsen vrij zijn. Je inschrijving is definitief na storting van het cursusgeld op rekeningnummer:BE 53 3200 4077 7153. Met vermelding van je naam en de datum van de workshop. Gelieve binnen de 5 werkdagen het cursusbedrag volledig te storten! Ben je dit vergeten en wil je toch deelnemen, dan neem je best terug contact op om te informeren of er nog plaatsbeschikbaarheid is, want na 5 werkdagen gaat je plaatsje automatisch naar de volgende workshopper.

Annuleren

Voor diensten bijv workshops/ cursussen georganiseerd door Atelier Steengoed dient de klant het vermelde bedrag te betalen zoals beschreven op de website, na ontvangst van bevestiging van plaatsbeschikbaarheid en betalingsuitnodiging via e-mail. Indien de klant de workshop op voorhand annuleert ; ten laatste 1 maand voor aanvang van de workshop/ cursus, zal het volledige bedrag worden teruggestort minus 30 euro administratiekosten. Bij latere annulering of niet opdagen wordt er geen terugbetaling voorzien door Atelier Steengoed. De klant kan zich laten vervangen door iemand anders mits dit op voorhand duidelijk gecommuniceerd wordt via e-mail naar: hil@atelier-steengoed.be In dit laatste geval zal Atelier Steengoed de workshop/ cursus terug betalen minus 30 euro administratie kosten. Gemiste lessen kunnen niet worden verplaatst of worden ingehaald en worden niet terug betaald. Gemiste lessen kunnen niet worden ingeruild voor glazuur sessie en of stookkosten.

Cadeaubonnen

De cadeaubon van Atelier steengoed kan zowel voor bestellingen als voor workshops gebruikt worden en zijn één jaar geldig met de mogelijkheid tot verlenging. De cadeaubon kan na betaling ook worden opgestuurd per post. 

Prijzen

Serviesbeschilderen = 45 euro ( voor groepen, vrijgezellenfeestjes, verjaardagen) voor de kind & ouder workshop stel je de workshop naar eigen budget samen!

Zilverklei = 80 euro
Servies maken = 75 euro 

Pottenbakken inititiatie= 55 euro ( 2 uur)

privéles pottenbakken 55 euro per uur

Pottenbakken 10 lessenreeks = 375 euro

Pottenbakken hele dagworkshop = 95 euro

keramiekvakantie ( twee-daagse) = 260 euro