Inschrijven / Registreren

Is heel eenvoudig: stuur een mailtje naar hil@atelier-steengoed.be  met je naam en telefoonnummer en de datum dat je graag de workshop wil volgen. Vermeld ook met hoeveel personen je wil komen. 

Je krijgt zo snel mogelijk antwoord
Of er op de gevraagde datum nog plaatsen vrij zijn. Je inschrijving is definitief na storting van het cursusgeld op rekeningnummer:BE 53 3200 4077 7153. Met vermelding van je naam en de datum van de workshop. Gelieve binnen de 5 werkdagen het cursusbedrag volledig te storten! Ben je dit vergeten en wil je toch deelnemen, dan neem je best terug contact op om te informeren of er nog plaatsbeschikbaarheid is, want na 5 werkdagen gaat je plaatsje automatisch naar de volgende workshopper.

Annuleren

Bij annuleren van een workshop of cursus kan je een ander persoon( een vriendin of vriend bijv) in jouw plaats laten deelnemen! Of zoeken we naar een andere datum om bij aan te sluiten.

Cadeaubonnen

De cadeaubon van Atelier steengoed kan zowel voor bestellingen als voor workshops gebruikt worden en zijn één jaar geldig met de mogelijkheid tot verlenging. De cadeaubon kan na betaling ook worden opgestuurd per post. 

Prijzen

Serviesbeschilderen = 45 euro ( voor groepen, vrijgezellenfeestjes, verjaardagen) voor de kind & ouder workshop stel je de workshop naar eigen budget samen!

Zilverklei = 80 euro
Servies maken = 75 euro 

Pottenbakken inititiatie= 55 euro

Pottenbakken 10 lessenreeks = 375 euro

Pottenbakken hele dagworkshop = 95 euro

keramiekvakantie ( twee-daagse) = 260 euro