Kinderkunst

Het leukste effect krijg je als je kinderen loslaat op keramiek. Geef ze een bord of kom, een pot penselen en verf en ze gaan direct aan de slag. Ze zijn zo ongedwongen spontaan en creatief, dat zie je aan de vrolijke schilderingen. Kinderen geven heel graag een tekening aan ouders en grootouders, maar na verloop van tijd verkleuren de tekeningen en worden de tekeningen opgeborgen. Daarom is het zo leuk om je kleine kunstenaar te laten schilderen op servies. De schildering blijft mooi van kleur op het serviesgoed, het gaat een leven lang mee en het kan dagelijks de afwasmachine in. Geen beter geschenk te vinden!

Vind je het idee van je kinderen in een porseleinwinkel wat beangstigend?

Dan neem je een pakket mee naar huis. Je krijgt verf naar keuze mee en je brengt de werkjes achteraf terug om ze te laten glazuren en afbakken in de keramiekoven.

Wat kost het?

De prijs van de workshop varieert van 8.25 voor een tapasschaaltje tot 67.50. euro voor een grote taartplatteau en alles ertussen in!
Je kiest naar eigen budget een serviesstuk uit de kast. De prijs is inclusief begeleiding, verf glazuur en afbakken.

Wanneer?

Je kan komen schilderen tijdens de openingsuren van de winkel, reserveer hiervoor een tafeltje

Donderdag 10:00 tot 17:00 uur
Vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur
Zaterdag van 10:00 tot 18:00 uur

* Een keer in de maand ook op zondagmiddag , zie homepagina bij de openingsuren!

Reken op een 2 tal uurtjes voor de workshop, langer mag ook hoor! er staat geen tijd op de inloop workshops. (In de maanden juli en augustus is de winkel open op vrijdag en zaterdag.)

Gelegenheden en personen

Er zijn vele gelegenheden waarvoor geschilderd kan worden, bijv voor verjaardag, bruiloft, jubileum, einde schooljaar, moederdag, vaderdag.... ,en voor speciale personen: ouders, grootouders, peters, meters, nonkels, tantes, onthaalmoeders en niet te vergeten; voor jezelf!

Er is een ruim assortiment aardewerk, klik hier voor een kijkje in de servieskast.

Je mag gerust een prentje meebrengen maar er zijn zeker voldoende illustraties als voorbeeld ter beschikking, ook onze eigen collectie kan dienen als inspiratiebron.

Ophalen/opsturen:

De creaties kunnen ongeveer twee weken later worden afgehaald of als je van ver komt dan sturen we het op met B-post Vanaf 8.35 binnen Belgie. Let op! Opsturen is op eigen risisco! het wordt heel goed verpakt met de doos in de doos techniek maar het blijft een breekbaar product!

Heb je nog vragen en/of suggesties dan horen we het graag!