Over ons

Even voorstellen

Ik ben Hil (da) Romanesco, geboren te Eeklo, opgegroeid in Nederland. In mijn twintiger jaren gewoond op Saipan en Guam (Stille Zuidzee/USA). Rond mijn dertigste terug op Vlaamse bodem komen wonen. Mama van drie; een dochter Sam en twee zonen Simon & Marcus, getrouwd met Hendrik...

Persoonlijk verhaal

Mijn verhaal is simpel, ik hou van schilderen, juwelen ontwerpen en servies draaien/maken.

Wat klein begon in mijn garage in Antwerpen is uitgegroeid tot een grote droom die werkelijkheid is geworden. Mijn atelier, winkel en woonst zijn gevestigd is een karakterestiek herenhuis sinds 2007. Een fijn plekje met veel ruimte , hoge plafonds en veel daglicht en waar wonen en werken met elkaar zijn verweven. Er zijn meerdere tafels voor mensen die een workshop willen komen doen, ideaal voor samen met het gezin, of onder vrienden. Tijdens de openingsuren is het keramiek café ook open voor een heerlijke koffie of een stuk taart om je vingers bij af te likken. Het concept van workshops,  in opdracht werken, keramiek café en wonen is een samenwerking tussen mijn man en mij. Samen kunnen we uren aan de keukentafel zitten praten over al onze plannen, heerlijk!

Daarom wil ik Hendrik nog eens extra bedanken! Lieve soulmate, mijn scherpste criticus en mijn trouwste supporter: dank je wel voor de lieve man die je voor me bent. Je bent niet alleen mijn steun en toeverlaat, je bent gewoonweg Steengoed!!

WITHOUT LOVE & A DREAM IT WILL NEVER COME TRUE!