Pottenbakken cursussen

 Heb je de pottenbakkers microbe te pakken gekregen tijdens de initiatie workshop en wil je meer leren? Dan is de 10 lessenreeks zeker iets voor jou. De 10 lessenreeksen gaan door op; dinsdagavond, woensdag, vrijdag ochtend. Je leert centreren, optrekken tot een cilinder en vormgeven, maar ook afdraaien van je werk. De pot wordt dan de week erna omgekeerd op de draaischijf gezet om de vorm verder af te werken en overtollige klei weg te nemen. Je kan van alles maken zoals vaasjes, mokken en kleine kommen en bordjes. 

Wat zit er inbegrepen in de avondworkshop: de les, demonstraties, klei,koffie, thee , cake en biscuitstook.

 

Kostprijs van de avondcursus is 375 euro voor 10 lessen. Beschilderen & transparante glazuurstook zit niet bij de avondcursus inbegrepen. De laatste les is een glazuurles.Er zjn veel mooie keuren om uit te kiezen. komt op 5 euro per item (of 10 euro voor een groot stuk.)

heartDinsdagavond van 19.30 tot 21.30 uur

 

Kostprijs voor de 10 lessenreeks is 375 euro

heart pottendraaien in de dag op woensdag van 9  tot 11 uur

 

Kostprijs van de 10 lessenreeks in de dag is 375 euro

 

heartpottendraaien in de dag op vrijdag van 10 tot 12 uur

 

Kostprijs voor de 10 lessenreeks in de dag is 375 euro

 

heartHet is ook mogelijk om een workshop pottenbakken te reserveren voor een groepje van max 8 personen. Dit is erg leuk voor een verjaardag , teambuilding,vrijgezellenfeestje of gewoon gezellig uitje onder vrienden. We serveren er een heerlijk stuk cake bij en koffie en thee. Deze initiatie workshop duurt 2 uur en komt op 440 euro voor 8 pers. Dit is inclusief, de les, klei, koffie, thee en cake en biscuitstook & glazuurstook! 

 

Gelieve je werk zo snel mogelijk te komen afhalen. We stockeren max 3 maanden!