Workshop Servies beschilderen

KERAMIEKCAFE

Atelier Steengoed organiseert workshops serviesbeschilderen. Je krijgt de basisbeginselen van het schilderen op ongeglazuurd aardewerk uitgelegd, waarna je je eigen ontwerp met potlood op het keramiek tekent en inschildert. Je hebt keuze uit een ruim assortiment aan aardewerk. Het resultaat wordt geglazuurd en gebakken in een professionele keramiekoven op 1065°C, waarna het vaatwasbestendig is. Je hoeft zeker geen groot tekentalent te zijn, en bovendien zijn er voldoende illustraties als voorbeeld ter beschikking.

Een workshop duurt gemiddeld 2 tot 2,5 uur.

WANNEER?

Je kan komen schilderen op donderdag tussen 10.00 en 17.00 uur, op vrijdag tussen 12.00 en 17.00 uur en op zaterdag van 12 .00 tot  14.30 of van 15.00 tot 17.30 Hiervoor kan je een tafeltje reserveren in ons keramiekcafé. Mail naar: hil@atelier-steengoed.be

PRIJS?

Je betaalt enkel het servies, de les is gratis! het gebruik van penselen, verf, glazuur en de stookkosten zijn inbegrepen. Een overzicht van het assortiment waaruit gekozen kan worden, vind je in onze servieskast. Op elke tafel ligt een menukaartje van ons keramiekcafé met warme en koude (bio) dranken en zoete en hartige snacks!  We hebben ook een all-in formule van 45 euro pp. daarbij kies je voor 45 euro uit de kast en zit er koffie, thee en taart inbegrepen.

De workshop serviesbeschilderen is ideaal voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, communie of lentefeest, jubileum, teambuilding, trouwfeest of... ! vraag erna!

Gelieve je werk zo snel mogelijk te komen afhalen. We stockeren max 3 maanden!