Workshop Servies beschilderen

KERAMIEKCAFE

Atelier Steengoed organiseert workshops serviesbeschilderen. Je krijgt de basisbeginselen van het schilderen op ongeglazuurd aardewerk uitgelegd, waarna je je eigen ontwerp met potlood op het keramiek tekent en inschildert. Je hebt keuze uit een ruim assortiment aan aardewerk. Het resultaat wordt geglazuurd en gebakken in een professionele keramiekoven op 1065°C, waarna het vaatwasbestendig is. Je hoeft zeker geen groot tekentalent te zijn, en bovendien zijn er voldoende illustraties als voorbeeld ter beschikking.

Een workshop duurt gemiddeld drie uur.

WANNEER?

Je kan komen schilderen tijdens de openingsuren van de winkel. Hiervoor kan je een tafeltje reserveren in ons keramiekcafé tel: 0474-484.559 of mail naar:hil@atelier-steengoed.be  Je mag gerust alleen komen, of met je moeder, een vriendin, je dochter, zoon of... als we weten dat je komt houden we een tafeltje voor je vrij!

PRIJS?

Je betaalt enkel het servies, de les is gratis! het gebruik van penselen, verf, glazuur en de stookkosten zijn inbegrepen. Een overzicht van het assortiment waaruit gekozen kan worden, vind je in onze servieskast. Op elke tafel ligt een menukaartje van ons keramiekcafé met warme en koude (bio) dranken en zoete en hartige snacks!  Het is tevens ook mogelijk een high tea te reserveren. ( vanaf 2 personen) 15 euro pp. Kijk even op de high tea pagina!! we hebben ook een all-in formule van 45 euro pp. daarbij kies je voor 45 euro uit de kast en zit er koffie, thee en taart inbegrepen.

De workshop serviesbeschilderen is ideaal voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, communie of lentefeest, jubileum, teambuilding, trouwfeest of... ! vraag erna!

Gelieve je werk zo snel mogelijk te komen afhalen. We stockeren max 3 maanden!