Workshop Servies beschilderen

KERAMIEKCAFE

Atelier Steengoed organiseert workshops serviesbeschilderen. Je krijgt de basisbeginselen van het schilderen op ongeglazuurd aardewerk uitgelegd, waarna je je eigen ontwerp met potlood op het keramiek tekent en inschildert. Je hebt keuze uit een ruim assortiment aan aardewerk. Het resultaat wordt geglazuurd en gebakken in een professionele keramiekoven op 1065°C, waarna het vaatwasbestendig is. Je hoeft zeker geen groot tekentalent te zijn, en bovendien zijn er voldoende illustraties als voorbeeld ter beschikking. Pouring & bubbleglaze techniek, de laatste hype uit Amerika behoort ook tot de mogelijkheid.

Een workshop duurt gemiddeld 2 tot 2,5 uur.

WANNEER?

Je kan komen schilderen op vrijdag van 13.00 tot 15.00 uur en van 16.00 tot 18.00 uur.  Op zaterdag van 10.00 tot 12.00 van 13.00 tot 15.00 en van 16.00 tot 18.00 uur. Hiervoor kan je een plaatsje reserveren in ons keramiekcafé.

PRIJS?

Je betaalt enkel het servies, de les is gratis! het gebruik van penselen, verf, glazuur ,de stookkosten, koffie, thee en iets lekkers daarbij komt op 10 euro per deelnemer.

De workshop serviesbeschilderen is ideaal voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, communie of lentefeest, jubileum, teambuilding, trouwfeest of... ! vraag erna!

Gelieve je werk zo snel mogelijk te komen afhalen. We stockeren max 3 maanden!