Workshop Vrijgezellen

Vrijgezellige vrijgezellenfeestjes....

Omdat we graag feesten voor welke gelegenheid dan ook bieden we zeer originele en creatieve vrijgezellenfeestjes aan in onze winkel vanaf 4 personen tot max 25 personen

Om het vrijgezellenfeest extra feestelijk te maken verwennen we jullie graag met koffie, thee & taart! ( je kan een flesje bubbels bestellen, 8 euro voor een fles)

WAT IS ER ZOAL MOGELIJK?

  1. Serviesbeschilderen- 45 euro p.p
  2. Zilverklei- 80 euro p.p
  3. Servies maken- 75 euro p.p

Serviesbeschilderen

Beschilder samen het dagelijks servies voor het bruidspaar en personaliseer het aardewerk, wat een blijvende herinnering zal zijn aan het vrijgezellenfeest. Alle deelnemers beschilderen één of meerdere stukken. Er is een groot assortiment om uit te kiezen, zoals taartschalen, theepotten, borden, bekers, olie en azijn setjes, kommetjes, praline doosjes en nog véél meer.... Klik hier voor een kijkje in onze servieskast!

De bruid kiest het servies en beslist wat de vriendinnen erop moeten schilderen. Op de onderkant van het servies kan je je naam, een spreuk of iets wat je het verliefd koppel toewenst schilderen. We spreken af wanneer het servies kan worden afgehaald, reken op één a twee weken. 

De workshop duurt 3 uur. De prijs is 45 euro p.p. inclusief servies, verf, glazuur, en afbakken in de keramiekoven. Koffie, thee & taart!

ZILVERJUWEEL MAKEN

Ontwerp samen met de bruid een zilveren juweel! Eerst wordt er een demonstatie gegeven met test-klei en wordt iedereen zijn wens besproken, daarna gaan jullie zelf aan de slag om het ontwerp in zilver uit te werken. Iedere deelnemer krijgt 7 gram zilver ter beschikking en van de restjes maken we nog een juweeltje voor de bruid, wat een leuk aandenken zal zijn aan haar vrijgezellenfeest. Het juweel kan direct na de workshop met trots gedragen worden. Jullie zullen de rest van de avond blinken .

De workshop duurt 3,5 uur. De prijs is 80 euro p.p. inclusief 7gram zilver, afbakken in zilveroventje. Koffie, thee & taart inbegrepen!

SERVIES MAKEN

Maak samen met de bruid haar eigen bruidsservies! kommen, borden, tassen & schaaltjes. Met behulp van gipsen en biscuitmallen maken we dit servies, wat naar eigen wensen gedecoreerd kan worden met stempels, textuurplaatjes, takjes, blaadjes of geboetseerde items. Het servies kan tijdens de workshop nog beschilderd worden of wordt naturel geglazuurd. Er is voldoende klei om ook voor jezelf nog een tasje of kommetje te maken als aandenken aan het vrijgezellenfeest!

In de voormiddag werken we met klei en mallen van 12 tot 14uur, in de namiddag van 15.30 tot 17.00 uur decoreren we het servies met kleuren en/of prentjes.

Elke morgen als jullie vriendin haar koffietje/theetje drinkt denkt ze aan haar vriendinnen, geen mooier compliment!

De workshop duurt van 12.00 tot 17.00 uur. ( van 14 tot 15.30 uur hebben jullie middagpauze en kunnen jullie op pad gaan in Lier) De prijs is 75 euro p.p inclusief klei, 2x bakken in keramiekoven. Koffie, thee & taart!